زایمان سزارین غیرضروری سلامت مادر و نوزاد را تهدید می‌کند روش تهیه کرم خانگی برای رفع ترک پا با مواد طبیعی آغاز مدرسه از ۵ سالگی؟ | طرح تازه مجلس برای تغییر سن آموزش رسمی کودکان زائران اربعین فورا سر کار نروند! فواید رژیم فستینگ برای سلامت بدن چیست؟ افزایش ۳۰ درصدی شیوع دیابت در خراسان رضوی افزایش ۴ برابری ورود زائران به مشهد از طریق پایانه امام رضا (ع) در دهه پایانی ماه صفر وزیر کار: میزان افزایش حقوق بازنشستگان همه بالای ۵۰ درصد بوده است بهره‌برداری از ۲۹ پروژه درمانی و بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی دستگیری دزد سپیدموی در قلب منطقه سرقت ممنوع مشهد! جزئیات تازه از قتل هولناک زن مشهدی | قاتل: برای رسیدن به هوس‌های شیطانی او را کشتم و بعد ... جان باختن یک کوهنورد بر اثر صاعقه در ارتفاعات مازندران (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) خسارت جدی سیل به مناطقی از مهدیشهر استان سمنان (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) انتقال هوایی ۲۸ مصدوم حوادث ترافیکی اربعین حسینی از ایلام به تهران (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) فرار قاتل سروش ستوده به مرز ترکیه + جزئیات قتل و بازداشت همدست قاتل از زبان مادر سروش دستگیری ۱۷ تبعه غیرمجاز افغانستانی و هلاکت یک شرور در کاشمر خراسان رضوی کلاس درس با یک دانش‌آموز در روستای مرزی دردوی خواف خراسان رضوی پیش‌بینی قیمت دلار و درهم برای روز یکشنبه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) روایت عملکرد یک‌ساله قرارگاه اجتماعی مشهد | از ساماندهی ۱۲۰۰۰ کودک بازمانده از تحصیل تا رسیدگی به سالمندان بی‌سرپرست ثبت بیش از ۶.۷ میلیون تردد زائر اربعین در کشور | کاهش ۱۶ درصدی فوتی تصادفات (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) شنا در دریای خزر ممنوع شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) تاکید وزیر میراث فرهنگی بر بازتولید فرهنگ مقاومت برای نسل جدید سفر بیش از ۴۰ هزار و ۵۰۰ زائر از طریق فرودگاه‌های کشور در ایام اربعین ۱۴۰۴ تأمین آب ویژه برای موکب‌های اطراف حرم مطهر رضوی و زائران پیاده در دهه آخر ماه صفر درخشش تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران در رقابت های جهانی | فاطمه هدایت کاخکی از خراسان رضوی برنز گرفت + عکس ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در طرح ملی هوش مصنوعی ثبت نام کرده‌اند شرکت بیش از ۲۵۰ معلم در طرح شبکه ملی یادگیری فرهنگیان اهواز داغ‌ترین نقطه جهان شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام نتایج نهایی انتخاب رشته دانشگاه فرهنگیان تا آخر هفته (۲۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش مصدومان حادثه کارخانه کربنات سدیم فیروزآباد به ۱۴۹ نفر| ۲۳ مصدوم در بیمارستان بستری هستند

  • کد خبر: ۱۱۲۵۵۰
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۸
افزایش مصدومان حادثه کارخانه کربنات سدیم فیروزآباد به ۱۴۹ نفر| ۲۳ مصدوم در بیمارستان بستری هستند
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز از افزایش تعداد مصدومان حادثه کارخانه کربنات سدیم فیروزآباد به ۱۴۹ نفر خبرداد.

به گزارش شهرآرانیوز، نشتی آمونیاک در کارخانه کربنات سدیم فیروزآباد که ساعت ۱۷ روز گذشته رخ داد منجر به حریق و مجروح شدن عده زیادی شد که این تعداد با وجود پایان عملیات اطفا همچنان رو به افزایش است.  

براساس آخرین خبری که مهرداد شریفی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرده است، شمار مصدومان به ۱۴۹ نفر رسیده که ۱۲۶ نفر از این تعداد از بیمارستان مرخص شدند و ۲۳ نفر در حال حاضر بستری هستند.  

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز وضعیت مصدومان بستری را مطلوب دانست و عنوان کرد: امید است به زودی این مصدومان بستری نیز با سلامت کامل ترخیص شوند.  

وی که خود در بیمارستان قائم شهرستان فیروزآباد حضور دارد و بر روند ارائه خدمات نیز نظارت مستقیم می‌کند تاکید کرد: این حادثه هیچ مورد فوتی نداشته است و با توجه به حضور یک تیم کامل پزشکی از شیراز برای رسیدگی فوری به مصدومان حادثه با پرواز بالگرد اورژانس هوایی نیازی به ارجاع بیماران به مرکز استان نیز وجود ندارد.

شریفی با بیان اینکه اغلب مصدومان طی ساعات ابتدایی حادثه مداوا و ترخیص شدند، افزود: ۱۴ دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک فروند بالگرد اورژانس به منطقه اعزام شدند که این علاوه بر ورود سریع تیم‌های پزشکی و درمانی بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->